Eki - PRELOADER

Trenutno nema dodanih notifikacija

Podnesi zahtjev ČPP Chat Lokacije

KREDITI ZA ZAPOSLENE U INOSTRANSTVUŽivite i radite u inostranstvu, ali vaša srca su i dalje u domovini, i baš tu vam je potrebna finansijska pomoć?

EKI je tu da vam pomogne da riješite vaše tekuće finansijske izazove i ostvarite vaše planove. Nudimo vam kreditne proizvode prilagođene vašim potrebama. Bilo da želite investirati u nekretninu u Bosni i Hercegovini, nabaviti novi automobil, refinansirati postojeće kreditne obaveze ili jednostavno trebate brzu finansijsku pomoć za potrebe vašeg domaćinstva, EKI je tu za vas.

S nama granice ne postoje!


Ne dozvolite da vas udaljenost spriječi da ostvarite svoje ciljeve. Mi vjerujemo u vaše snove i tu smo da ih zajedno pretvorimo u stvarnost.Iznos kredita od 300 do 50.000 KM ✔️
PODNESITE ZAHTJEV ZA KREDIT U PAR JEDNOSTAVNIH KORAKA

Kreditni proizvodi koje ova ponuda uključuje su:

Ekspres pozajmice

Ekspres pozajmice

od 300 do 3.000 KM

Da li radije birate kredit bez žiranata ili kredit bez troškova obrade? Ili ipak manju ratu kredita? Izaberite EKI Ekspres pozajmice i ovih dilema nema!

Krediti za domaćinstvo

Krediti za domaćinstvo

od 300 do 20.000 KM

Želite li poboljšati uslove vašeg domaćinstva? EKI krediti za domaćinstvo pravi su izbor za vas. Brojne su mogućnosti koje pomoću njih možete realizovati.

Krediti za refinansiranje

Krediti za refinansiranje

od 1.000 do 50.000 KM

EKI Relaks kredit za refinansiranje je namijenjen klijentima koji svoje postojeće kredite, u drugim finansijskim institucijama, žele objediniti u jedan.

Stambeni krediti

od 300 do 50.000 KM

Želite da kupite stan ili kuću? Za vas u ponudi imamo stambene kredite koje mogu koristiti sva fizička lica za bilo koju vrstu investiranja u stambeni prostor.

Robni krediti

od 300 do 20.000 KM

Robni krediti namijenjeni su za kupovinu različitih vrsta robe i usluga za potrebe domaćinstva kod poslovnih partnera sa kojima EKI ima sklopljen ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.

Krediti za nabavku automobila

od 5.000 do 50.000 KM

Krediti za nabavku automobila namijenjeni su za kupovinu polovnih ili novih automobila, samostalnim pronalaskom automobila ili na osnovu predračuna iz auto kuća sa kojima EKI sarađuje.
Saznajte više

Mikrokreditna fondacija EKI u svojoj ponudi ima kredite od 300 do 10.000 KM, dok Mikrokreditno društvo EKI nudi kredite od 300 do 50.000 KM. Svi uslovi kredita do 10.000 KM su identični i odnose se na obje organizacije, osim uslova Startup kredita koji su dostupni samo u Mikrokreditnoj fondaciji EKI. Uslovi kredita preko 10.000 KM odnose se samo na Mikrokreditno društvo EKI

Izračunajte ratu kredita za zaposlene u inostranstvu


Kreditni kalkulator

KM
* Koristeći kreditni kalkulator možete dobiti okvirne informacije o iznosu mjesečne rate, otplatnom planu i ukupnom zaduženju za kredit koji vas zanima. Napomena: Podaci o ratama i EKS su informativnog karaktera, služe u svrhu opšteg informisanja i mogu se razlikovati od zvaničnih EKI uslova u trenutku podnošenja zahtjeva. Molimo vas da se za sve detaljne informacije obratite vama najbližoj EKI kancelariji.

Plan otplate

R.B. Anuitet Glavnica Kamata Balans
Ukupno kamate
Ukupno glavnice
UKUPNO

Fizičko lice

Vaše informacije


Informacije o kreditu


Opšti uslovi poslovanja

Podnošenjem ove prijave dajem izričitu saglasnost da EKI može moje lične podatke iz ove prijave obrađivati u svrhu eventualnog uspostavljanja poslovnog odnosa te ih čuvati do dana povlačenja ove saglasnosti i obrađivati u svrhu istraživanja, informisanja, marketinga te unapređenja usluge i poboljšanja proizvoda. Upoznat sam da ovu saglasnost mogu povući u bilo koje vrijeme pisanim zahtjevom na email adresu info@eki.ba

IP adresa: 3.226.72.194

Loading...

Došli ste do kraja stranice, a i dalje niste dobili odgovore na sva vaša pitanja?


Pa to nije nikakav problem. Ukoliko imate dodatnih pitanja, nedoumica ili vam jednostavno treba više informacija pozovite ili posjetite vama najbližu EKI kancelariju ili nas kontaktirajte putem Facebook-a ili Instagram-a.


Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Copyright © 2024 Developed by Leftor