Eki - PRELOADER

Trenutno nema dodanih notifikacija

Podnesi zahtjev ČPP Chat Lokacije

EKI Poslovni klub

Dodatna besplatna usluga za EKI klijente

EKI Poslovni klub (EPK) predstavlja dodatnu besplatnu uslugu za EKI klijente. Osnovni koncept je uvezivanje klijenata kako bi oni imali mogućnost da međusobno trguju putem EKI oglasnika i internet stranice www.ekioglasi.ba, da komuniciraju i razmjenjuju svoja iskustva. Trgovina se vrši putem malih oglasa koji se objavljuju na stranici www.ekioglasi.ba. Oglasi mogu da budu vezani za kupovinu, prodaju, iznajmljivanje ili usluge, te član može da objavi bilo šta od toga, a što je u skladu sa Uslovima korištenja. Oglas je vidljiv svim korisnicima portala, a što je važno, on može da bude uporedo objavljen i u štampanoj i elektronskoj publikaciji EKI Oglasa. Štampane primjerke zaposleni u EKI-ju distribuišu širom BiH, kroz 84 poslovnice i u svom radu na terenu u direktnom kontaktu sa klijentima. Elektronsku verziju EKI Oglasa možete uvijek preuzeti sa internet stranice ili putem elektronske pošte ako ste član EPK.

Član EKI Poslovnog kluba

Član EKI Poslovnog kluba možete postati ukoliko imate aktivan kredit u EKI-ju. Pri isplati kredita dobijate login podatke kojim se prijavljujete na internet stranicu www.ekioglasi.ba. Bilo da se logujete putem računara, mobilnog telefona, tableta ili laptopa dobijate korisnički profil putem kojeg objavljujete svoje oglase. Član EKI Poslovnog kluba može imati neograničen broj aktivnih oglasa u jednom momentu na stranici www.ekioglasi.ba. Trajanje oglasa je 12 mjeseci, sa mogućnošću produžavanja na samoj stranici, u okviru korisničkog profila. S druge strane, član EKI Poslovnog kluba može imati 3 aktivna oglasa u jednom momentu za štampani primjerak EKI Oglasa. Trajanje oglasa je 3 mjeseca ili 3 broja EKI Oglasa, sa mogućnošću produžavanja.

Edukacija u EKI Poslovnom klubu

Osim oglašavanja EKI Poslovni klub kroz edukativne tekstove omogućava svojim članovima da se informišu i edukuju iz raznih oblasti poslovanja. Edukativni tekstovi su raspoređeni u grupe: Internet edukacija, Energetska efikasnost, Savjeti stručnjaka i Poslovna edukacija. Osim tekstova na EPK portalu www.ekioglasi.ba možete pronaći i video sadržaje sa savjetima kako što kvalitetnije koristiti ovaj portal. Uz savjete i preporuke, član EKI Poslovnog kluba ima mogućnost da unaprijedi svoj posao, a prodajom i kupovinom putem EKI oglasnika i EPK portala www.ekioglasi.ba može da ga proširi i ojača.

Provjereno dobra usluga

Od maja 2013. godine, kada je pokrenut u EKI-ju, EKI Poslovni klub se potvrdio kao provjereno dobra usluga od strane velikog broja naših klijenata koji su dogovorili i realizovali prodaju, kupovinu ili ostvarili poslovni kontakt sa nekim ko se bavi srodnom djelatnošću. U svakom broju EKI Oglasa možete pročitati nekoliko pozitivnih iskustava koja su podijelili naši klijenti kroz rubriku ‘Iskustva EKI klijenata’.

Copyright © 2024 Developed by Leftor